Värmesystem för slott & koja – Vi projekterar, installerar & servar!

Ekonomi & Säkerhet genom Kvalitet & Kunskap

Nu expanderar vi!

Vi välkomnar Mårten Rosén som nu stärker upp våra möjligheter till större projekt & snabbare service. Vi tar också på oss fler ”vanliga” vvs uppdrag nu & försöker vara tillgängliga för jour mellan 0700-2100 alla dagar året runt. Slå en signal så får vi se om vi kan hjälpa er. Vi söker fler händiga & teknikintresserade medarbetare, skicka gärna ett mail om ni är intresserade av vårt företag & av våra typ av uppdrag.

Solcellsmarknaden växer & vi har en stark grossist i ryggen vilket gör att vi är väldigt konkurrenskraftiga. Är ni intresserade så gör vi kostnadsfria hembesök i Kalmar län. Kommande vecka påbörjar vi vårt sjätte solcellmontage på en fastighet i Mönsterås. Fler kontrakt är påskrivna & vi gör installationerna löpande.

Vi har köpt upp ett restlager av vakuumrörsolfångare som vi kan erbjuda till riktigt bra priser. Företaget hette Contrafocus & hade bland de bästa vakuumrörssolfångarna på den svenska markanden & med den bästa verkningsgraden enligt SP. Passa på att gör en riktigt bra solfångare installation innan de är slut.

Installera hemautomation eller så kallade smarta hem! Vi är återförsäljare för m.nu & installerar i första hand Z.wave där man kan bygga ljusstyrningar, värmestyrsystem, kameraövervakning m.m. m.m. möjligheterna är oändliga…